When The Raindrops Set As Natural Christmas Lights


Yesterday I went to visit my friend’s place who sell Christmas trees for living. Actually I wanted to see his Water Lilies in his pond but unfortunately they all are rotten due to the heavy rain. The good news is there are still about eleven of them to come on so I am looking forward to seeing them. Hopefully the weather will be nice to them.

It was rainy day yesterday. So I walked with my friend to the field and he showed me some of his plants apart from his Christmas trees, such as honeysuckles flowers, a descendant of a Redwood Tree called Dawn Redwood, Japanese bonsai, and many more. I like to visit his land and wander around.

After he showed me some of his plants and continued his work then I started to shoot some pictures and here they are…

Β 

This slideshow requires JavaScript.

It’s not Christmas yet but the raindrops already set the lights off on the trees just like in Christmas!. Natural trees, natural lights, and natural ornaments. What a true Christmas!

24 thoughts on “When The Raindrops Set As Natural Christmas Lights

        • Sudah baca disana tp gak ninggalin jejak scr blogspot susah dikomenin kalau pakai mozilla, say, sementara google chrome-ku baru aja ku-uninstall semalam krn HD laptopku full dgn foto2x..hahahahahahahahaa…masih nyari external HD.

          Btw itu foto bungamu juga warnanya biru. Selain itu di Indo juga ada kan bunga forget-me-not, yg warna2xnya campur2x termasuk biru.πŸ™‚

          Thanks juga ya sudah dipakai gambarku ya, say.πŸ™‚

          • Owh, fotoku gambarnya biru juga? Wehehehe, assseeeeee…

            Itu pajang foto Mbak Inge lagi yang di group boleh enggak? Hehehehe

            banyak banget bunga biru di London. Ajak saya ke sana, Mbakkkk wekekeke

          • ahahahahahha…boleeehh, Anaz.

            ada banyak bunga biru saya. ada yg di FB, ada yg disini juga. ada yg biru semua, ada yg gradasi atau ada motifnya. tinggal pilihπŸ˜€

          • hihihihiihihihi….saya juga kadang malas ngeblog, say…kadang harus pukul pantat sendiri biar rajin hahahahahahaahahahahahaha

            yg penting berusaha seminggu sekali mengeluarkan 1 tulisan.

          • cup..cup..cup…jangan sedih, cinta….yang penting dalam sebulan jangan absen. kalau lebih dari sebulan absen, nah itu yg biasa membuat kita tambah malas, hikss *pengalaman*

          • Makasih, Mbak Inge. Sebetulnya, kalau kadang gak nulis di blog, saya tetep nulis juga, sih, Mbak. Baik di diary, maupun lagi ada yang dikerjakan

            Apa kabar, Mbak Inge?

          • wah, berarti dirimu lebih baik daripada saya dong, Naz. kalau saya gak nulis di blog, ya berarti memang gak nulis, krn gak pernah menulis di diary.πŸ˜€

            kabar baik, cinta…semoga dirimu juga baik2x disana ya, amiin.πŸ™‚

  1. Beautiful, Inge!– and what a stunning header that one photo makes– lovely!

    The photos remind me of what my mustache looks like when I come back inside after walking around on a frosty day! : )

    • ahahahahahahahaa…You always made my day with your comments, Mark! Thank you very much! I try to picture your mustache, LOL.

      Yes, it really nice to see those raindrops staying on the trees. Very unique yet beautiful.πŸ™‚

Thanks in advance either for having left a reply or liked my post :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s